Pikavippi

Pienlaina eli pikalaina eli pikaluotto eli pikavippi on yleensä yllättävään rahantarpeeseen haettua lainaa, jonka saat tilillesi erittäin nopeasti hakemuksen täytettyäsi.

Lainan suuruus
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Etunimi ei voi olla tyhjä.
Sukunimi ei voi olla tyhjä.
{{ errors.puhelin }} Virheellinen puhelinnumero. Täytä puhelinnumero ilman maakoodia.
{{ errors.email }} Virheellinen sähköpostiosoite. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on oikein täytetty.
{{ item }}
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido mihinkään.

Pikavippi ei vaadi lainantakaajia tai monimutkaisia lainanhakuprosesseja, vaan usein se on erittäin nopeasti saatavissa. Pikavipin suuruus Suomessa on yleisesti 50 ja 1000 euron välillä, mutta summa voi olla myös suurempi.

Vakuudettoman lainan hakeminen on erittäin nopeaa ja saat lainapäätöksen yleensä nopeasti ja rahat tilillesi välittömästi. Pikavipin hakeminen onnistuu helposti, ja hakemuksen täyttäminen onnistuu kätevästi verkossa Lainako.fi verkkosivuilla. Lainahakemuksen täytettyäsi tiimimme kilpailuttaa puolestasi yli 30 lainantarjoajaa. Verkossa täytetty hakemus ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään, joten voit rauhassa vertailla eri vaihtoehtoja vastauksen saatuasi. Lisäksi lainahakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista. Henkilökohtaisen lainatarjouksen saat nopeasti 24 tunnin sisällä lainahakemuksen jättämisestä, ja nopeimmillaan lainatarjous on valmis jopa minuutin sisällä! Lainatarjoukset laaditaan aina yksilöllisesti jokaisen omaan lainan tarpeeseen. Tutustuttuasi tarjoukseen voit valita itsellesi sopivimman tavan rahoittaa menojasi. Usein lainarahat ovat käytettävissäsi hyvinkin pian tarjouksen hyväksymisestä. Suurempien lainojen yhteydessä luotonantajat edellyttävät toisinaan todisteen säännöllisistä tuloista, jolloin laina maksetaan yleensä heti kun pyydetyt liitteet on toimitettu. Alle 3000 euron pikalainat maksetaan yleensä tilillesi hyvinkin nopeasti ilman erillisiä selvityspyyntöjä säännöllisistä tuloista. Lainakon kautta on mahdollista saada myös suurempia lainoja aina 70 000€ asti. Kumppaneistamme löytyy erilaisia palveluntarjoajia, kuten pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, joista jokainen tarjoaa hieman erilaisiin tarpeisiin sopivia luottoja. Osa kumppaneistamme on erikoistunut pieniin ja nopeasti maksettaviin lainoihin, ja osa tarjoaa parempia ratkaisuja pitkäaikaisiin rahoitustarpeisiin sekä suuriin lainoihin.

1. Täytä hakemus
Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain minuutin.
2. Kilpailutamme pankit puolestasi
Kilpailutamme puolestasi yli 30 eri lainantarjoajaa. Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään.
3. Valitse paras
Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset itsellesi sopivimman!

Pikavipin hakeminen

Lainan hakeminen onnistuu kellon ympäri verkossa täytettävällä hakemuksella, johon voit täydentää omien tietojesi lisäksi myös tarpeitasi lainan suhteen. Täytetty lainahakemus ei sido sinua mihinkään ja lisäksi lainahakemuksen täyttäminen on täysin maksutonta. Pienien lainojen saaminen onnistuu yleensä helposti ja nopeasti, mutta suurempien lainojen saamiseksi voit joutua todistamaan lainantarjoajalle säännölliset tulosi toimittamalla todistuksen tuloistasi.  Lainaa hakiessa kannattaa huomioida muutama asia: Lainan takaisin maksettava osuus ei määräydy ainoastaan lainattavan summan mukaan, ja varsinkin nopeasti takaisin maksettavia pieniä lainoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomioita lainan korkoihin ja kuluihin. Pikaiseen tarpeeseen otetut lainat usein sisältävät jonkin verran kuluja ja kasvavat korkoa nopeasti. Aina pikavippi ei kuitenkaan ole kohtuuttoman kallis vaihtoehto nopeaan rahantarpeeseen, ja hakemalla pikavipin Lainakon kautta saat helposti lainatarjouksen usealta rahalaitokselta samalla hakemuksella, jotta voit mahdollisimman helposti vertailla vaihtoehtoja ilman monimutkaista hakemusrumbaa. Lisäksi lainaa hakiessa kannattaa arvioida omaa taloudellista tilannettaan varsin kriittisesti, ja ottaa vain sellaista lainaa minkä erien takaisinmaksu on realistista oma taloustilanne huomioiden. Näin taloutesi pysyy tasapainossa ja vältyt hintavilta maksumuistutuksilta. Olemme tehneet lainan hakemisen sinulle mahdollisimman helpoksi, ja koonneet sinulle verkkosivuillemme tärkeää tietoa lainan hakemiseen liittyvistä vaatimuksista sekä yleistä tietoa siitä, mitä lainaa hakiessa kannattaa ottaa huomioon. Seuraamalla antamiamme neuvoja voit säästää rahaa. 

 

Hakemuksen täyttäminen

Lainahakemuksemme on yksinkertainen ja nopeasti täytettävä – voit siis täyttää sen tietokoneella, tabletilla tai vaikkapa älypuhelimella kätevästi juuri silloin kun sinulle sopii ja juuri siellä missä sinulle parhaiten sopii – jopa tien päällä. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset ainoastaan tiedot haluamastasi lainasummasta sekä lainan takaisinmaksuajasta, joiden perusteella laskuri laskee sinulle lainasi laskennallisen kuukausierän. Tämän jälkeen tarvitsemme henkilötietosi hakemuksen lähettämistä varten. 

 

Helppo vaihtoehto

Olemme pyrkineet tekemään lainan hakemisen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, ja siksi olemme koonneet rahoituksentarjoajiksi laajan valikoiman erilaisia pankkeja ja rahalaitoksia, joista kaikki ovat erikoistuneet hieman erilaisiin lainoihin. Näin voimme taata asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia tarjouksia erilaisiin rahan tarpeisiin. Kilpailutamme puolestasi yli 30 luotonantajaa, jotta sinun ei tarvitse hakea lainatarjouksia erikseen useasta paikasta vaan voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeää. Yhdellä hakemuksella saat siis helposti monta lainatarjousta nopeasti ja turvallisesti. Näin vähennät huomattavasti aikaa ja vaivaa jo valmiiksi stressaavalta tilanteelta ja saat taloutesi vaivattomasti tasapainoon. Mikäli lainan takaisinmaksun aikana elämäntilanteesi muuttuu niin, että pystytkin maksamaan otettua lainaa odotettua nopeammin pois, on se täysin mahdollista. Voit maksaa ylimääräisiä osuuksia, milloin tahansa, tai maksaa vaikkapa koko lainan helposti yhdessä erässä.

 

Turvallisuus

Lainako tarjoaa turvallisen tavan hakea rahoitustarjouksia usealta palveluntarjoajalta samalla hakemuksella. Tietoturva on tärkeä osa netissä tehtäviä lainahakemuksia. Me Lainakolla varmistamme asiakkaidemme turvallisuuden säilyttämällä antamiasi tietoja noudattamamme tietoturvakäytännön mukaisesti. Asiakkaalla on aina oikeus nähdä säilyttämämme tiedot sekä pyytää niiden poistamista niin halutessaan. Tietojasi välitetään lainantarjoajille ainoastaan lainahakemuksesi käsittelyä varten, jotta palveluntarjoajat pystyvät tekemään sinulle tarpeisiisi sopivan lainatarjouksen. Lainakon ammattitaitoinen IT-tiimi huolehtii, että lainahakemuksesi sekä muut luottamukselliset tietosi käsitellään salattuina ja turvallisesti. 

 

Usein kysytyt kysymykset

 

Kuka voi hakea pikavippiä?

Edellytyksenä pikavipin saamiselle ovat suomalainen pankkitili, henkilötunnus sekä vähintään 18 vuoden ikä. 

 

Milloin saan pikavipin tililleni?

Pikavipit, eli pienet vakuudettomat lainat saat tilillesi hyvinkin pian, nopeimmillaan 15 minuutin sisällä lainahakemuksen jättämisestä.

 

Minkälainen korko pikavipeissä on?

Lainakon:n kautta tehdyissä lainatarjouksissa pankit ja luotonantajat tekevät lainapäätöksen sekä -tarjouksen aina asiakaskohtaisesti. Vertailemme puolestasi lainahakemuksen usean pankin kesken, eli saat useita lainatarjouksia erilaisilla koroilla, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

 

Tarvitsenko vakuuksia pikavippiä varten?

Et tarvitse. Usein alle 3000€ lainat onnistuvat täysin ilman vakuuksia. Vakuudettomiin pikavippeihin saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat välittömästi tilillesi. Lainakon kautta on mahdollista hakea myös suurempia, vakuudellisia lainoja aina 70 000€ asti. 

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään löytämään juuri omiin tarpeisiisi sopivan pikavipin. Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse info@lainako.fi tai puhelimitse 09-31585307. Lisäksi löydät kätevästi verkkosivujemme Asiakaspalvelu-kohdasta vastaukset yleisimpiin lainoja koskeviin kysymyksiin, kuten ”kuka voi hakea lainaa?”, ”paljonko lainaa voin hakea?”, ”milloin saan rahat tililleni?” sekä ”voiko lainan maksaa aiottua nopeammin pois?”. Mikäli näistä vastauksista huolimatta sinulla on edelleen kysyttävää koskien lainahakemusta, autamme sinua mielellämme!

 

Yhteenveto

Lainakon tavoitteena on tukea taloutesi tasapainoa tarjoamalla sinulle helposti jopa 30 pankin ja rahalaitoksen lainatarjoukset omiin tarpeisiisi räätälöitynä kätevästi yhdestä paikasta. Vertailemme puolestasi pankkien ja rahalaitosten lainoja, ja tarjoamme sinulle omiin tarpeisiisi sopivia rahoitusvaihtoehtoja. Rahoitusalan ammattilaisista koostuva tiimimme välittää sinulle pankkien ja rahalaitosten parhaat lainatarjoukset nopeasti, jotta sinä voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeää. Tiimimme raudan luja kokemus pankki- ja rahoitusalalta varmistaa sen, että sinua palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla raha-asioissasi. Verkkosivuiltamme voit hakea lainaa tai pikavippiä helposti kellon ympäri, eikä täytetty lainahakemus sido sinua vielä mihinkään. Pikavipillä tarkoitetaan yllättävänä rahantarpeeseen haettua lainaa, jonka saat tilillesi erittäin nopeasti hakemuksen täytettyäsi. Edellytyksenä pikavipin saamiselle on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on suomalainen pankkitili sekä henkilötunnus. Pikavippiä saat haettua kätevästi mihin kellonaikaan tahansa, joten enää ei kannata jäädä murehtimaan esimerkiksi hajonnutta pesukonetta tai televisiota. Hakemuksen täyttäminen onnistuu helposti tietokoneella tai jopa älypuhelimella, joten voit täyttää sen missä vain ja milloin vain. Saatuasi Lainakon rahoitustarjouksen voit rauhassa vertailla vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman lainantarjoajan laajasta valikoimastamme. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen lainarahat toimitetaan tilillesi viipymättä, nopeimmillaan jopa 15 minuutissa! Lainatarjoukset ovat asiakaskohtaisia, ja pääset aina valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen. Pikavipin hakemisessa kannattaa vertailla eri lainan tarjoajien rahoitustarjoukset tarkkaan, ja kiinnittää erityistä huomiota lainan korkoihin ja kuluihin. Pikaisiin tarpeisiin otettuihin, nopeasti takaisin maksettaviin lainoihin liittyy usein jonkin verran kuluja sekä korkea korko, jolloin lainan kokonaissumma kasvaa nopeasti hyvinkin suureksi. On siis tärkeää tarkastella omaa taloustilannettaan tarkasti ennen pikavipin ottamista. Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen lainahakemukseesi, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Kohdasta ”asiakaspalvelu” löydät helposti vastaukset useimpiin lainahakemusta koskeviin kysymyksiin, mutta mikäli mieltäsi askarruttaa jokin lainoihin liittyvä kysymys, voit olla yhteydessä Lainakon asiakaspalveluun myös puhelimitse tai sähköpostilla. Me autamme sinua mielellämme! Kun rahantarve yllättää, me Lainakolla vertailemme puolestasi jopa yli 30 pankkia ja lainan myöntäjää helposti ja nopeasti – ja täysin maksutta!

Hae lainaa