Meistä

Tehtävämme Lainakossa on helpottaa lainojen kilpailutusta, jotta sinä voit keskittyä siihen mikä on sinulle tärkeää. Me huolehdimme puolestasi lainahakemuksesi kilpailuttamisesta ja välitämme sinulle pankkien ja rahalaitosten parhaimmat lainatarjoukset. Näin voit käydä läpi kaikki lainatarjoukset rauhassa, kotisohvalla istuen ja hyväksyä parhaimman lainatarjouksen perusteellisen pohdinnan jälkeen, ilman häiriötekijöitä.

Lainan hakeminen on aina ei-sitova ja ilmainen. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen me käymme läpi yli 30 pankin lainatarjoukset ja välitämme sinulle parhaimmat.

Miksi valita Lainako?

Miksi valita Lainako?

Lainako-tiimi on täynnä rahoitusalan ammattilaisia, monet meistä ovat työskennelleet isoissa pankeissa ja rahoituslaitoksissa. Lainako tarjoaa asiakkailleen uniikin lainapalvelun, jonka takana on tiimi, joka uskoo Lainako-palveluun täysillä (100 prosenttisesti). Meidän vahvuutemme on meidän tiimin raudan luja kokemus pankki- ja rahoitusalalta, jonka takia pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Lainako-palvelun takana on myös meidän oma ammattitaitoinen IT-tiimi, jotka huolehtivat että sinun lainahakemuksesi ja muut tiedot käsitellään salattuina ja turvallisesti.

Siirry lainahakemukseen tästä.
Miksi valita Lainako?
1. Täytä hakemus
Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain minuutin.
2. Kilpailutamme pankit puolestasi
Kilpailutamme puolestasi yli 30 eri lainantarjoajaa. Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään.
3. Valitse paras
Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset itsellesi sopivimman!