Lainalaskuri

Lainalaskurin avulla lasket kätevästi itsellesi sopivan kuukausimaksuerän valitsemalla sinulle sopivan lainasumman ja laina-ajan.

Lainan suuruus
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Etunimi ei voi olla tyhjä.
Sukunimi ei voi olla tyhjä.
{{ errors.puhelin }} Virheellinen puhelinnumero. Täytä puhelinnumero ilman maakoodia.
{{ errors.email }} Virheellinen sähköpostiosoite. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on oikein täytetty.
{{ item }}
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido mihinkään.

Lainako kilpailuttaa puolestasi yhdellä lainahakemuksella kätevästi yli 30 eri pankkia ja rahalaitosta, ja lainalaskurin käyttäminen ja hakemuksen jättäminen onnistuu kätevästi netissä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Käyttämällä Lainakon lainalaskuria saat helposti selville lainasi kuukausierän, ja näin voit varmistaa, että se on realistinen takaisinmaksun kannalta. Olemme tehneet lainalaskurin sekä -hakemuksen täyttämisen mahdollisimman helpoksi, jotta sinun ei tarvitse tuskastella yksin taloutesi kanssa yllättävien kuluerien ilmaantuessa, vaan voit tasapainottaa taloutesi helposti ja jättää lainojen kilpailuttamisen meille. Lainakon kautta voit hakea lainaa aina 70 000€ saakka. Alle 3000€ lainat onnistuvat ilman vakuuksia, jolloin ne voidaan maksaa pankkitilillesi välittömästi tarjouksen hyväksyttyäsi.

1. Täytä hakemus
Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain minuutin.
2. Kilpailutamme pankit puolestasi
Kilpailutamme puolestasi yli 30 eri lainantarjoajaa. Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään.
3. Valitse paras
Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset itsellesi sopivimman!

Lainalaskurin käyttäminen

Lainakon lainalaskurin käyttäminen ja lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella missä ikinä oletkin. Lainan hakeminen onnistuu mihin kellon aikaan tahansa, eikä verkossa täytetty lainahakemus sido sinua vielä mihinkään. Lainalaskurin avulla löydät helposti itsellesi sopivan lainan syöttämällä laskuriin lainasumman sekä maksuajan. Tämän jälkeen laskuri kertoo sinulle lainasi kuukausierän. Täytettyäsi sähköisen lainahakemuksen, vertailemme puolestasi yli 30 luotontarjoajaa ja koostamme sinulle lainatarjouksen, josta sinä voit valita itsellesi mieluisimman vaihtoehdon taloutesi tasapainottamiseksi. Löydettyäsi itsellesi sopivan lainasumman ja maksuajan voit siirtyä täyttämään lainahakemuksen. Lainaa saadaksesi sinulla tulee olla suomalainen pankkitili ja henkilötunnus sekä lisäksi sinun on oltava täysi-ikäinen. Hakemukseen tarvitset omat henkilötietosi. Lisäksi voit hakemuksessa tarkentaa tarpeitasi lainan suhteen. Suurempia lainasummia hakiessa kannattaa myös varautua toimittamaan lainan myöntäjälle todistus säännöllisistä tuloista.

 

Lainako

Lainako on helppo ja nopea tapa vertailla jopa yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen tarjoamia lainoja. Me vertailemme lainat puolestasi, jotta sinä voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeää. Lainakon asiantunteva tiimi koostuu rahoitusalan raudanlujista ammattilaisista. Tämä varmistaa sen, että sinua palvellaan raha-asioissasi parhaalla mahdollisella tavalla. Lainakon lainahakemuksen täyttäminen onnistuu nopeasti verkossa, ja kauttamme saat lainatarjouksen erittäin nopeasti, jopa minuuttien kuluessa hakemuksen jättämisestä. Luotonantajat maksavat pienet lainat tilillesi samantien, joten Lainako on erittäin nopea tapa tasapainottaa taloutta yllättävissä tilanteissa. Lainalaskurin käyttäminen tai lainahakemuksen lähettäminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua vielä mihinkään. Lainatarjouksen saatuasi voit siis rauhassa tutustua vaihtoehtoihin ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon taloutesi tasapainottamiseksi. Palveluntarjoajat laativat lainatarjoukset aina asiakaskohtaisesti, ja henkilökohtaisen lainatarjouksen saat 24 tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Lainakon tavoitteena on tehdä lainan hakeminen ja kilpailuttaminen asiakkailleen mahdollisimman helpoksi. 

 

Yhteenveto

Lainakon kätevän lainalaskurin avulla löydät omiin tarpeisiisi sopivan lainan helposti ja nopeasti. Lainalaskurin avulla näet lainasi kuukausierän syöttämällä laskuriin haluamasi lainasumman sekä maksuajan. Näin voit varmistua siitä, että lainan kuukausierä on realistinen takaisinmaksun kannalta.  Lainakon avulla vertailet helposti yli 30 luotonantajan tarjoamia lainoja. Näin löydät helposti markkinoiden edullisimman lainan. Lainalaskurin käyttäminen ja -hakemuksen lähettäminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua vielä mihinkään. Voit siis rauhassa vertailla vaihtoehtoja lainatarjouksen saatuasi ja valita itsellesi mieluisimman vaihtoehdon laajasta palveluntarjoaja verkostostamme. 

Hae lainaa