Lainaa heti

Lainakon avulla saat haettua lainaa helposti ja nopeasti yllättäviin tarpeisiin. Näin saat taloutesi tasapainoon nopeasti ilman monimutkaisia lainahakemuksia ja eri laina vaihtoehtojen vertailuja.

Lainan suuruus
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Etunimi ei voi olla tyhjä.
Sukunimi ei voi olla tyhjä.
{{ errors.puhelin }} Virheellinen puhelinnumero. Täytä puhelinnumero ilman maakoodia.
{{ errors.email }} Virheellinen sähköpostiosoite. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on oikein täytetty.
{{ item }}
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido mihinkään.

Tarjoamme ja etsimme sinulle laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja rahoitustarpeesi täyttämiseksi, ja kilpailutamme puolestasi jopa 30 eri lainan tarjoajaa. Lainako:n kautta tehdyn lainahakemuksen kautta voit saada lainaa aina 70 000 € asti. Alle 2000 € tai 3000 € suuruiset lainat ovat usein helppo vaihtoehto talouden tasapainottamiseksi ilman erillisiä vakuuksia. Suurempia lainoja hakiessa rahoituslaitokset usein vaativat liitteeksi todistuksen säännöllisistä tuloista, joiden avulla varmistetaan asiakkaan maksukyky lainan takaisinmaksun varmistamiseksi. Lainakon kumppaniverkostosta löytyy runsaasti erilaisia pankkeja sekä rahalaitoksia, joista osa on erikoistunut pienempiin, nopeasti takaisinmaksettaviin lainoihin ja osa suurempiin ja pidempiaikaisiin lainoihin. Laaja verkostomme tarjoaa sinulle mahdollisimman kattavan valikoiman lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

1. Täytä hakemus
Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain minuutin.
2. Kilpailutamme pankit puolestasi
Kilpailutamme puolestasi yli 30 eri lainantarjoajaa. Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään.
3. Valitse paras
Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset itsellesi sopivimman!

Pikavippi

Lainakon tarjoamat pikavipit ovat helppo tapa saada lisää rahaa yllättäviin tarpeisiin. Pikavipit ovat pieniä, yleensä 50 ja 1000 euron välillä olevia  vakuudettomia lainoja, jotka saat tilillesi erittäin nopeasti hakemuksen täytettyäsi. Lainakon tarjoamat pikavipit eivät vaadi lainantakaajia tai monimutkaisia lainanhakuprosesseja. Vakuudettoman lainan hakeminen on erittäin nopeaa ja saat lainapäätöksen yleensä nopeasti ja rahat tilillesi välittömästi.

 

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen Lainakon kautta onnistuu kätevästi verkossa täytetyn hakemuksen avulla. Hakemus on yksinkertainen, ja sen täyttäminen on erittäin nopeaa. Täytetty hakemus ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään, joten voit rauhassa vertailla eri vaihtoehtoja vastauksen saatuasi. Lisäksi lainahakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista. Hakemuksen voit täyttää Lainakon verkkosivuilla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella mihin kellonaikaan tahansa – ja jopa tien päällä! Lainahakemuksen täyttämiseen tarvitset ainoastaan tiedot haluamastasi lainasummasta sekä lainan takaisinmaksuajasta, joiden perusteella laskuri laskee sinulle lainasi laskennallisen kuukausierän. Tämän jälkeen tarvitsemme henkilötietosi lainahakemuksen lähettämistä varten. Enää ei siis kannata jäädä murehtimaan esimerkiksi hajonnutta televisiota tai pesukonetta, me tarjoamme sinulle helpon vaihtoehdon äkilliseen rahan tarpeeseen. Henkilökohtaisen lainatarjouksen saat nopeasti 24 tunnin sisällä lainahakemuksen jättämisestä, ja nopeimmillaan lainatarjous on valmis jopa minuutin sisällä! Lainatarjoukset laaditaan aina yksilöllisesti jokaisen omaan lainantarpeeseen. Tutustuttuasi tarjoukseen voit valita itsellesi sopivimman tavan rahoittaa menojasi. Lainakon kautta saat helposti lainatarjouksen usealta rahalaitokselta samalla hakemuksella, jotta voit mahdollisimman helposti vertailla vaihtoehtoja ilman monimutkaista hakemusrumbaa.

 

Mitä kannattaa huomioida lainaa hakiessa?

Lainaa hakiessa kannattaa kiinnittää huomiota omaan taloudelliseen tilanteeseen, ja arvioida sitä varsin kriittisesti. On tärkeää ottaa vain sellaista lainaa, jonka laina erien takaisinmaksu on realistista oma taloustilanne huomioiden. Näin varmistat, että taloutesi pysyy varmasti tasapainossa ja vältyt hintavilta maksumuistutuksilta. 

 

Lainaa helposti

Lainako on helppo ja turvallinen vaihtoehto yllättävään rahan tarpeeseen.  Olemme pyrkineet tekemään lainan hakemisen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, ja siksi olemme koonneet rahoituksentarjoajiksi laajan valikoiman erilaisia pankkeja ja rahalaitoksia, joista kaikki ovat erikoistuneet hieman erilaisiin lainoihin. Näin voimme taata asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia lainatarjouksia erilaisiin rahan tarpeisiin. Kilpailutamme puolestasi yli 30 luotonantajaa, jotta sinun ei tarvitse hakea lainatarjouksia erikseen useasta paikasta vaan voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeää. Saat siis vain yhdellä lainahakemuksella helposti monta lainatarjousta. Lainan hakeminen Lainakon kautta on myös turvallista. Me Lainakolla varmistamme asiakkaidemme turvallisuuden säilyttämällä antamiasi tietoja noudattamamme tietoturvakäytännön mukaisesti. Asiantunteva IT-tiimimme pitää huolen siitä, että lainahakemuksesi ja henkilötietosi käsitellään salattuina sekä turvallisesti.

 

Usein kysytyt kysymykset

 

Kuka voi hakea lainaa?

Edellytyksenä lainan saamiselle ovat suomalainen pankkitili, henkilötunnus sekä vähintään 18 vuoden ikä. 

 

Milloin saan lainan tililleni?

Pikavipit, eli pienet vakuudettomat lainat saat tilillesi hyvinkin pian, nopeimmillaan 15 minuutin sisällä lainahakemuksen jättämisestä.

 

Minkälainen on lainan korko?

Lainako tarjoaa sinulle kattavan lainatarjouksen, jossa pankit ja luotonantajat tekevät lainapäätöksen sekä -tarjouksen aina asiakaskohtaisesti. Vertailemme puolestasi lainahakemuksen usean pankin kesken, eli saat useita lainatarjouksia erilaisilla koroilla, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

 

Tarvitsenko vakuuksia lainaa varten?

Usein pienet, alle 3000€ lainat onnistuvat täysin ilman vakuuksia. Vakuudettomien lainojen lainapäätös tulee usein erittäin nopeasti, ja saat rahat tilillesi välittömästi. Kauttamme on mahdollista hakea myös suurempia, vakuudellisia lainoja aina 70 000€ asti.

 

Asiakaspalvelu

Lainakon asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään löytämään juuri omiin tarpeisiisi sopivan pikavipin. Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse info@lainako.fi tai puhelimitse 09-31585307. Lisäksi löydät kätevästi verkkosivujemme Asiakaspalvelu-kohdasta vastaukset yleisimpiin lainoja koskeviin kysymyksiin, kuten ”kuka voi hakea lainaa?”, ”paljonko lainaa voin hakea?”, ”milloin saan rahat tililleni?” sekä ”voiko lainan maksaa aiottua nopeammin pois?”. Mikäli näistä vastauksista huolimatta sinulla on edelleen kysyttävää koskien lainahakemusta, autamme sinua mielellämme!

 

Yhteenveto

Lainakon avulla vertailet useiden pankkien ja rahalaitosten tarjoamia lainoja helposti ja nopeasti. Vertailemme puolestasi yli 30 pankin ja rahalaitoksen lainoja, jotta sinä voisit keskittyä siihen, mikä sinulle on tärkeää. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti netissä, ja 24 tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, jonka avulla vertailet lainoja helposti ja voit valita juuri omiin tarpeisiisi sopivan rahoitusvaihtoehdon taloutesi tasapainottamiseksi. Tiimimme raudan luja kokemus pankki- ja rahoitusalalta varmistaa sen, että sinua palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla raha-asioissasi. Verkkosivuiltamme voit hakea lainaa tai pikavippiä helposti kellon ympäri, eikä täytetty lainahakemus sido sinua vielä mihinkään. Lisäksi lainahakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista! Täytettyäsi lainahakemuksen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka on nopeimmillaan valmiina jo alle minuutin kuluttua hakemuksen täyttämisestä. Tarjouksen avulla voit rauhassa vertailla vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman lainantarjoajan laajasta valikoimastamme. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen lainarahat toimitetaan tilillesi viipymättä, nopeimmillaan jopa 15 minuutissa! Lainako toimii yhteistyössä muun muassa seuraavien kumppanien kanssa; Santander, Saldo, Resurs Bank, POP Pankki, Nordea sekä Collector Bank. Laaja kumppaniverkostomme sekä ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa sinulle helpon ja vaivattoman vaihtoehdon taloutesi tasapainottamiseksi nopeasti. Hakemalla lainaa Lainakon kautta saat rahat tilillesi nopeimmillaan jopa 15 minuutin kuluessa hakemuksen täyttämisestä!

Hae lainaa