Kulutusluotto

Kulutusluoton avulla rahoitat pieniä, ja hieman suurempiakin hankintoja kuten kodin remonttia, hajonneita kodinkoneita tai vaikkapa lomamatkan.

Lainan suuruus
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Etunimi ei voi olla tyhjä.
Sukunimi ei voi olla tyhjä.
{{ errors.puhelin }} Virheellinen puhelinnumero. Täytä puhelinnumero ilman maakoodia.
{{ errors.email }} Virheellinen sähköpostiosoite. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on oikein täytetty.
{{ item }}
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido mihinkään.

Harkitut hankinnat voivat parantaa elämänlaatua tai helpottaa arkea, joten esimerkiksi laadukas kotiteatteri, merkkivaatteet, tai lomamatka voivat olla järkeviä, tarkkaan mietittyjä kulutuskohteita, joiden rahoittamiseksi kulutusluotto voi olla tarpeellinen. Kulutusluotto on helppo, nopea ja joustava tapa rahoittaa omia tarpeitaan. Kulutusluoton takaisinmaksuaika on yleensä melko lyhyt, keskimäärin 5 vuotta. Lainako tarjoaa helppoja kulutusluottoja yllättävien kulujen kattamiseen. Lainakon helpon lainalaskurin avulla arvioit itsellesi sopivan kuukausierän, lainamäärän sekä maksuajan. Kulutusluoton määrä kannattaa aina suhteuttaa tarkasti omaan tarpeeseen sekä maksukykyyn, jotta vältät riskin velkaantumisesta. Alle 3000€ lainat ovat usein saatavissa täysin ilman vakuuksia. Lainako tarjoaa monenlaisiin tarpeisiin sopivia kulutusluottoja, joiden avulla helpotat taloudellista tilannettasi esimerkiksi yllättävissä tilanteissa. Olipa kyseessä sitten lomamatka, kallis autohuolto tai hajonnut televisio, Lainakon kulutusluotolla rahoitat sen vaivattomasti ilman vakuuksia. Kulutusluottoa hakiessa laina on tililläsi erittäin nopeasti, ja rautaisista rahoitusalan ammattilaisista koostuva tiimimme takaa sen, että sinua palvellaan raha-asioissasi parhaalla mahdollisella tavalla.

1. Täytä hakemus
Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain minuutin.
2. Kilpailutamme pankit puolestasi
Kilpailutamme puolestasi yli 30 eri lainantarjoajaa. Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään.
3. Valitse paras
Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset itsellesi sopivimman!

Helppo & nopea kulutusluotto

Lainakon kautta lainan hakeminen onnistuu erittäin helposti ja nopeasti. Netissä täytettävän lainahakemuksen voit täyttää tietokoneella, tabletilla tai jopa älypuhelimella missä ikinä oletkin. Lainan myöntämisen edellytykset ovat täysi-ikäisyys, suomalainen pankkitili sekä henkilötunnus. Pienten lainojen saaminen onnistuu erittäin nopeasti ja jopa täysin ilman vakuuksia. Suurempia, yli 3000€ lainoja hakiessa kannattaa hakijan varautua toimittamaan pyydettäessä todistus säännöllisistä tuloista lainan saamiseksi. Lainakon kulutusluotoissa lainatarjouksen saa tyypillisesti hyvinkin nopeasti, jopa minuuteissa. Nopeimmillaan kulutusluotto on tililläsi jo 15 minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä, joten kulutusluoton avulla rahoitat helposti menojasi hyvinkin nopeasti. Kulutusluotto on perinteistä pankkilainaa helpompi ja nopeampi luottovaihtoehto. Kulutusluoton hakeminen Lainakon kautta onnistuu helposti, ja yhdellä hakemuksella saat lainatarjouksen usealta eri luotontarjoajalta. 

 

Mihin kulutusluottoa kannattaa ottaa?

Kulutusluoton saaminen on helppoa ja nopeaa, ja sen avulla voi rahoittaa erilaisia arjen yllättäviä menoja tai muita kulueriä. Kulutusluoton avulla voi rahoittaa lukuisia erilaisia tarpeita, ja käyttökohteita on varmasti yhtä monia kuin kulutusluoton hakijoitakin. Esimerkiksi seuraavanlaisissa tilanteissa kulutusluotto voi olla näppärä keino tasapainottaa taloutta nopeasti;

 

  • Talosi kaipaa pikaisesti remonttia, mutta sinulla ei ole säästöjä. Remontin avulla lisäät paitsi talosi viihtyisyyttä mahdollisesti myös sen arvoa.
  • Vanha autosi hajoaa yllättäen, ja tarvitset autoa käydäksesi töissä, sillä työmatkaasi ei ole mahdollista kulkea julkisilla. 
  • Pyykinpesukoneesi hajoaa yllättäen, eikä sinulla ole pankkitililläsi riittävästi rahaa uuden ostamiseksi. 
  • Elämäntilanteesi on hyvin kuormittava, ja kaipaat kipeästi pientä hemmottelua, kuten esimerkiksi lomamatkan, jonka avulla saat kunnon irtioton arjesta.

 

Usein kysyttyä

 

Tarvitsenko vakuuksia kulutusluottoa varten?

Pienemmät, alle 3000€ lainat on mahdollista saada täysin ilman vakuuksia!

 

Millaisiin tarpeisiin kulutusluottoa voi hakea?

Kulutusluoton avulla voit rahoittaa esimerkiksi pieniä, tai hiukan suurempiakin hankintoja. Kulutusluottoa voi käyttää esimerkiksi uuden pesukoneen hankintaan hajonneen tilalle, uuden auton hankintaan tai vaikkapa kalliin auton huollon rahoittamiseen. Lisäksi sen avulla voi toki myös hemmotella hiukan itseään esimerkiksi ulkomaanmatkalla. 

 

Kuinka nopeasti kulutusluottoa voi saada?

Nopeimmillaan saat lainatarjouksen minuuteissa, ja kulutusluotto voi olla tililläsi jopa 15 minuutin sisällä lainahakemuksen jättämisestä.

 

Minkälainen korko kulutusluotossa on?

Lainakon laajasta kumppaniverkostosta löytyvät pankit ja rahalaitokset laativat lainatarjoukset aina asiakaskohtaisesti. Kilpailuttamalla yli 30 luotonantajaa voimme tarjota sinulle markkinoiden edullisimman lainan.

 

Mitkä ovat ehdot kulutusluoton saamiselle?

Luoton saamiseksi hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili ja henkilötunnus. Lisäksi hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

 

Miksi lainahakemukseni hylättiin?

Mikäli hait suurempaa, yli 3000€ luottoa, voivat luotonantajat vaatia hakemuksen liitteeksi todistuksen säännöllisistä tuloista. Muita syitä hakemuksen hylkäämiselle voivat olla esimerkiksi maksuhäiriömerkintä. 

 

Lainako

Lainakon tavoitteena on tehdä lainan hakeminen mahdollisimman helpoksi. Me kilpailutamme puolestasi yli 30 luotontarjoajaa helposti yhdellä hakemuksella. Laaja kumppaniverkostomme koostuu pankeista ja rahalaitoksista, joista kaikki ovat erikoistuneet hiukan erilaisiin lainoihin. Osa on erikoistunut pieniin, nopeasti takaisinmaksettaviin pikavippeihin tai kulutusluottoihin ja osa suurempiin ja pidempiaikaisiin, vakuudellisiin pankkilainoihin. Laaja, yli 30 luotontarjoajan kumppaniverkostomme takaa sen, että löydät varmasti itsellesi sopivan tavan yllättävien kulujen kattamiseksi ja talouden tasapainottamiseksi. Lainan kilpailuttaminen Lainakon kautta on paitsi helppoa ja nopeaa, myös täysin ilmaista! Täytetty lainahakemus ei sido sinua vielä mihinkään, vaan henkilökohtaisesti laaditun lainatarjouksen saatuasi voit rauhassa tutustua eri vaihtoehtoihin. 

 

Yhteenveto

Kulutusluotto on helppo tapa rahoittaa kaikenlaisia hankintoja. Sen avulla voit rahoittaa pieniä, ja hieman suurempiakin hankintoja kuten vaikkapa kodin remonttia, hajonneita kodinkoneita tai vaikkapa lomamatkan. Kulutusluotto voi olla tarpeellinen harkittujen, tarkasti mietittyjen kulutuskohteiden rahoittamiseksi. Kulutusluoton käyttökohteita on yhtä monta kuin luoton ottajaakin, mutta tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi kodin remontti, uuden auton hankinta tai uusien kodinkoneiden hankinta hajonneiden tilalle. Kulutusluotto on helppo, nopea ja joustava tapa rahoittaa omia tarpeitaan. Kulutusluoton takaisinmaksuaika on yleensä melko lyhyt, keskimäärin 5 vuotta. Lainalaskurin avulla lasket helposti itsellesi sopivan luoton määrän, kuukausierän ja maksuajan.  Kulutusluoton hakemista suunniteltaessa on tärkeää suhteuttaa luoton määrä sekä omaan tarpeeseen että maksukykyyn. Näin vältät mahdollisen velkaantumisen ja pidät taloutesi mahdollisimman tasapainoisessa tilanteessa. Verkossa tehtävän luottohakemuksen voit täydentää helposti tietokoneella, tabletilla tai vaikkapa älypuhelimella kellon ympäri missä ikinä oletkin. Laaja, yli 30 luotontarjoajan kumppaniverkostomme takaa sen, että löydät varmasti itsellesi sopivan tavan yllättävien kulujen kattamiseksi ja talouden tasapainottamiseksi. Lainan kilpailuttaminen Lainakon kautta on paitsi helppoa ja nopeaa, myös täysin ilmaista! Täytetty lainahakemus ei sido sinua vielä mihinkään, vaan henkilökohtaisesti laaditun lainatarjouksen saatuasi voit rauhassa tutustua eri vaihtoehtoihin. 

Hae lainaa