Onko sinulla kysymyksiä koskien lainahakemusta?

Autamme sinua mielellämme löytämään sinulle sopivan lainan.
Miksi minun kannattaa hakea lainaa Lainakon kautta?
Sen sijaan, että täyttäisit lainahakemuksen yli 30:ssä eri paikassa, voit tehdä saman yhdellä hakemuksella kauttamme. Lainojen vertailu onnistuu helposti, nopeasti ja yhdestä paikassa.
Kuka voi hakea lainaa?
Edellytykset lainansaamiseen ovat suomalainen pankkitili, henkilöturvatunnus sekä lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias.
Kuinka paljon lainaa voin hakea?
Kilpailutamme eri suuruiset lainat puolestasi ja tarjoamme sinulle aina edullisinta vaihtoehtoa. Kauttamme voit hakea lainaa aina 70 000€ asti.

Kaikki luotonantajamme myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.
Voiko lainan maksaa aiottua nopeammin pois?
Voit tehdä ylimääräisiä lainanlyhennyksiä milloin vain. Tehdessäsi ylimääräisiä suorituksia, lainan takaisinmaksuaika lyhenee. Halutessasi voit myös maksaa koko lainan kerralla pois.

Ennenaikaisesta takaisinmaksu järjestelystä kannattaa sopia aina pankin tai rahoitusyhtiön kanssa, josta olet lainan ottanut. Lainan korkoa maksetaan ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut käytössä.
Minkälaisella korolla voin saada lainaa?
Pankit ja luotonantajat tekevät lainapäätöksen aina asiakaskohtaisesti. Lainako vertailee puolestasi lainahakemuksen usean pankin kesken. Saat useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaan tarjouksen.
Milloin saan rahat tililleni?
Heti lainahakemuksen täytettyäsi saat useita alustavia sekä lopullisia lainatarjouksia. Nopeimmillaan voit saada rahat pankkitilillesi 15 minuutissa päiväsaikaan.
Tarvitsenko vakuuksia saadakseni lainaa?
Jos haet lainaa pienemmän hankinnan rahoittamiseen, tai et halua tai pysty antamaan vakuuksia haettavalle lainasummalle, tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt myös vakuudettomia lainoja.

Hakiessasi vakuudetonta lainaa saat lainapäätöksen yleensä nopeasti ja rahat tilillesi välittömästi.
1. Täytä hakemus
Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain minuutin.
2. Kilpailutamme pankit puolestasi
Kilpailutamme puolestasi yli 30 eri lainantarjoajaa. Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään.
3. Valitse paras
Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset itsellesi sopivimman!